GOD PÅ BUNNEN

Det har gått et år siden sammenslåingen av FMC og Technip. Etter oppsigelser og nedgang er det nå tid for å se fremover. Hvilke utfordringer har det nye giganten møtt i sitt første år? Hva har forandret seg?

Tidspunkt
12. June, 12:00-14:00
Sted
USF Verftet/Røkeriet, Bergen, Georgernes Verft 12, 5011 Bergen
Om arrangementet

På havdypet langs norskekysten ligger installasjoner i verdensklasse.

På Sysla Live, vår arena for journalistikk på scenen, kommer sjefer for de største subsea-selskapene og de nyeste innovasjonene for å svare for hvordan fremtiden ser ut for denne industrien.

Etter oljekrisen spør vi: Er vi fortsatt god på bunn?

Denne gangen arrangeres Sysla Live i forbindelse med Underwater Technology Conference i Bergen, som går fra 12. juni til 14. juni.

Disse skal intervjues på scenen på Verftet:

Arild Selvig, salgssjef subsea, TechnipFMC.
Et drøyt år har gått siden Technip og FMC slo seg sammen. Hvordan har det gått? Selv mener TechnipFMC at subsea-næringen venter en “Iphone-revolusjon” innen kort tid.

Liv-Runi Syvertsen, senior visepresident, Aker Solutions.
Under oljekrisen utviklet Aker Solutions en ny standard for juletrær på norsk sokkel. Hvordan kutter man kostnader på en bærekraftig måte?

Benedicte Nordang, prosjektleder subsea Johan Castberg, Equinor.
Under hennes prosjektledelse har Johan Castberg er subsea-budsjettet redusert med to tredjedeler. Måten de klarte det på var heller uortodoks.

Geir Egil Østebøvik, adm. dir., Imenco.
Oljekrisen rammet selskapet hardt. En dag i 2015 samlet Østebøvik staben for å se hvilke andre markeder enn olje og gass de kunne gå inn i. Nå tar de bilder av fisk.

Arne Kjørsvik, adm. dir., Eelume.
På idéstadiet skulle robotslangen “Eelume” slukke branner. Så lurte noen på hvordan den så ut hvis den ble satt i vann. Nå er subsea-slangen til salgs for 4,6 millioner kroner.

Peter Jenkins, adm. dir., 4Subsea.
Mens oppdrettsnæringen tar i bruk teknologi fra den høyt utviklede olje- og gassnæringen, bruker 4Subsea sensorer som var beregnet på villfisk.

Billett koster 455 kroner ordinært, og 250 kroner for deg med Sysla-abonnement eller UTC-pass. Kampanjekode er sendt på e-post til våre abonnenter og UTC deltakere.

Praktisk informasjon
Tidspunkt
12. June, 12:00-14:00
Sted
USF Verftet/Røkeriet, Bergen, Georgernes Verft 12, 5011 Bergen
Kommende arrangementer